Hírek - kedvezményes oktatási lehetőség


Egy vállalat értékének körülbelül 75%-t a nem tárgyi eszközök adják, úgy mint: tudás, adatok, rendszerek, intellektuális tőke, márka, piaci kapcsolatok és humán erő. Ha szeretné ezen értékeket még jobban kiaknázni cégünk segíthet ebben Önnek.

A cégénél dolgozó informatikusok továbbképzése általában költséges dolog, ezért részesítik előnyben sokan a forráskihelyezést. Amennyiben mégis szeretne ebbe invesztálni, cégünk költséghatékony módon tud segíteni abban, hogy ezt a lehető legkedvezőbb feltételekkel tegye meg:

  Egyrészt a Szakképzési hozzájárulás intézménye biztosítja azt a lehetőséget minden Munkáltató számára, hogy az általa kifizetett éves bruttó munkabér 1,5%-át kitevő hozzájárulásából 0,5%-os részt (azaz a fizetendő járulék egyharmadát) saját munkavállalói képzésére fordítsa. Ezt a járulékterhet segítünk visszaforgatni vállalkozásába, mely számos előnyhöz juttathatja.

  Másrészt a Microsoft Szoftver Frissítési Garancia Program keretében megvásárolt termékek különböző szolgáltatások igénybevételét teszik lehetővé a felhasználók számára. Egyik ilyen szolgáltatás a Hivatalos Microsoft Technikai Oktatóközpontok tanfolyamaira beváltható "oktatási utalványok" (SA Kuponok). Az általunk kínált Microsoft tanfolyamokon megszerezhető a szoftverek hatékony alkalmazásához szükséges szakértelem.>

Ezen kedvezmények kiaknázásása által számos tanfolyamot és speciális kurzust tudunk cégének ajánlani, minősített oktatók segítségével, mely általában vizsgával és oklevéllel zárul.


Ha cége érdeklődik a szolgáltatásunkról vagy kérdése volna, kérem, keressen meg minket - 48 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot:


Az Ön neve:    
Cégnév:   
E-mail címe:
Megjegyzés:
oktatás

 

 
   
ITSource Outsourcing: Elérhetőségeink ITSource Outsourcing: Partnerek ITSource Outsourcing: hírek az Outsource világából Telefon alközpontok, mobil flották, GSM adapterek Hálózatüzemeltetés, szerverfelügyelet, tárhely & weblapkészítés, ADSL, Bérelt vonal ITSource Outsourcing: Miért outsource? ITSource Outsourcing: cégünk főoldal angolul