Szerverfelügyelet


A szerverek biztonságos és professzionális üzemeltetése kulcsterület minden vállalkozás számára. Sajnos a nem megfelelő felügyelet akár a cég teljes működését is veszélyeztetheti.

Egy nemzetközi felmérés szerint (IDC) a cégvezetők több mint 82%-a úgy gondolja, hogy a dokumentumaik - legyenek azok nyomtatott vagy elektronikus formátumban - kulcsfontosságúak a vállalatok sikere szempontjából. A vállalati adatállomány és levelezés megfelelő kezelése, archiválása, a jogosultságok felügyelete, valamint az internet biztonságos használata éppen ezért elsődleges prioritású minden cég számára.

Szakembereink több mint 10 éves tapasztalattal bírnak szerverek biztonságos és hatékony üzemeltetésében, amiben szívesen állunk az Önök rendelkezésére is. Ez a háttér lehetővé teszi számunkra, hogy rendkívül kedvező áron tudjuk működtetni szervereit, mely a következő szerverfunkciókat tartalmazhatja:

 

File szerver

 

Mail szerver

 

Proxy szerver

 

Web szerver

 

DNS szerver

 

Tűzfal

 

Backup szerver

 

RAID-es megoldások

 

Központi vírusírtás

 

Központi antispam megoldásokHavi előfizetési, üzemeltetési díj szerverenként (db) 25.000 Ft + áfa / hó*

Az általunk épített rendszerekért teljes körű garanciát vállalunk! Már meglévő rendszerek esetén készek vagyunk azokat bővíteni, átvenni ill. szükség szerint újraépíteni.

*A fenti árak irányadónak számítanak, a pontos ármegállapítást befolyásolhatja a szerver fizikai állapota, összetettsége vagy a cég ügymenete és egyéb igénye.

Ha cége érdeklődik a szolgáltatásunkról vagy kérdése volna, kérem, keressen meg minket - 48 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot:


Az Ön neve:    
Cégnév:   
E-mail címe:
Megjegyzés:

Hagyd üresen:
szerverfelügyelet

 

 
   
ITSource Outsourcing: Elérhetőségeink ITSource Outsourcing: Partnerek ITSource Outsourcing: hírek az Outsource világából Telefon alközpontok, mobil flották, GSM adapterek Hálózatüzemeltetés, szerverfelügyelet, tárhely & weblapkészítés, ADSL, Bérelt vonal ITSource Outsourcing: Miért outsource? ITSource Outsourcing: cégünk főoldal angolul