Szoftverfejlesztés


Minden vállalkozásnál felmerülhetnek egyedi igények a működésükhöz vagy tevékenységükhöz kapcsolódóan és szükség lehet egy-egy olyan alkalmazásra, szoftverre, mely ezt a szükségletet kielégíti.

Az ITSource Kft. ezen egyéni szükségletek kielégítésére is vállalkozik, mely a következő főbb területeket fedi le:


TÁBLÁZAT- ILL. ADATBÁZISKEZELÉST ELŐSEGÍTŐ PROGRAMOK

Számos cég számtalan excel táblával dolgozik, mely egy idő után nehezen nyomon követhető válik és lelassítja az adott cég ügymenetét. Egy megfelelő alkalmazással átvágható a Gordiuszi-csomó, mely hatására áttekinthető és hatékonnyá válhat újra minden.

A vállalatok által előszeretettel használt másik felhasználási területe a táblázatkezelőknek: a munkaidő-nyilvántartás (timesheet rendszer) és az ügyfél- vagy esetnyilvántartó rendszerek. Cégünk segít ügyfeleinek ezen alkalmazások személyre szabásában és használatában.


BELSŐ ÜGYVITELI RENDSZER PROGRAMOZÁSA, KIEGÉSZÍTÉSE

Minden cég másképp működik, de szinte minden nagyobb vállalat használ valamilyen rendszert ügymenetének fenntartásához és ellenőrzéséhez. Ez lehet egy excel táblákon alapuló company policy, de lehet egy jól felépített és kiforrt ügyviteli rendszer is, mely nagyban hatékonnyá teheti az adott vállalkozást.

Cégünk segíthet vállalatának belső ügyviteli rendszerének kialakításában, egységesítésében vagy akár működő rendszerek esetében annak kiegészítésében.


SZÁMLÁZÓ PROGRAMOK

Számlázó programmal többnyire minden vállalkozás rendelkezik. Amennyiben cége még nem rendelkezne vele vagy a jelenlegivel nem elégedett,de szeretne egy jól működő, egyszerűen kezelhető szoftvert - nézze meg ajánlatunkat és próbálja ki a termékeket. részletek >>


KÉSZLETNYILVÁNTARTÓ PROGRAMOK

Készletkezelő programcsomagunk a kisvállalatok számára nyújt elérhető áron, ugyanakkor kiemelkedő minőségben, felhasználóbarát környezetben megoldást, de a továbbfejlesztett készletnyilvántartó rendszer a közép ill. nagyvállalatok számára is megoldást nyújt - nézze meg ajánlatunkat és próbálja ki termékeinket.  részletek >>


Ha cége érdeklődik a szolgáltatásunkról vagy kérdése volna, kérem, keressen meg minket - 48 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot:


Az Ön neve:    
Cégnév:   
E-mail címe:
Megjegyzés:
szoftverfejlesztés

 

 
   
ITSource Outsourcing: Elérhetőségeink ITSource Outsourcing: Partnerek ITSource Outsourcing: hírek az Outsource világából Telefon alközpontok, mobil flották, GSM adapterek Hálózatüzemeltetés, szerverfelügyelet, tárhely & weblapkészítés, ADSL, Bérelt vonal ITSource Outsourcing: Miért outsource? ITSource Outsourcing: cégünk főoldal angolul