Tárhely szolgáltatás


Egyre több cég használja ki ezt a kedvező árú, de sok lehetőséget nyújtó szolgáltatást, mellyel biztosíthatja cége számára honlapjuk elhelyezését vagy levelezésük interneten való elérését. Ezáltal gyakorlatilag függetlenné válhat az irodától, mert a létfontosságú adatokat, leveleket bárhonnan, bármikor elérheti.

Az ITSource Kft. a tárhely biztosításán túl azonban számos további extraszolgáltatást is nyújt cége számára, melyek nem jelentenek további költségek az Önök számára:

 

Telefonos helpdesk

 

Napi adatmentés

 

Folyamatos vírus és spamírtás

 

Forgalmi statisztika

 

Adatbázis, PHP, korlátlan alias

ÁR

Tárhely (GB/hó): 5.000 Ft + áfa

Fontos: cégünk nem számol fel se egyszeri, se regisztrációs díjakat ill. nagyobb tárhely hosszabb távú igénybe vételénél sávos kedvezményt biztosítunk!


Egy éves szerződés megkötése és egyösszegű befizetése esetén a további előnyöket biztosítjuk:
   Ingyenes domain (.hu) regisztrálás vagy átregisztrálás (1 db 1 évre)
   Fix IP cím
   Külföldi sávszélesség (kapacitás): 1 GBit/s
   Adatforgalmi korlát: 10 GB/hó - 500GB/hó
   Adminisztrációs felület: 10GB felett (cPanel)
   Telefonos és online ügyfélszolgálat
   Rendelkezésre állás (éves): 99%


Ha cége érdeklődik a szolgáltatásunkról vagy kérdése volna, kérem, keressen meg minket - 48 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot:


Az Ön neve:    
Cégnév:   
E-mail címe:
Megjegyzés:
tárhely szolgáltatás

 

 
   
ITSource Outsourcing: Elérhetőségeink ITSource Outsourcing: Partnerek ITSource Outsourcing: hírek az Outsource világából Telefon alközpontok, mobil flották, GSM adapterek Hálózatüzemeltetés, szerverfelügyelet, tárhely & weblapkészítés, ADSL, Bérelt vonal ITSource Outsourcing: Miért outsource? ITSource Outsourcing: cégünk főoldal angolul