Weblap készítés


Az ITSource Kft. célja, hogy elérhető áron és stílusos kivitelben nyújtson lehetőséget azon cégek számára, akik még nem rendelkeznek arculattal az interneten vagy a meglévővel nem elégedettek.

Cégünk a hagyományos weblapkészítésnél azonban jóval többet is nyújt vállalata számára: segít az arculattervezésen keresztül annak pozicionálásában.

Mit is jelent ez? A vállalkozás imázsának és értékének tervezését (elhelyezését) jelenti, mégpedig úgy, hogy ezáltal az Ön célpiacának fogyasztói megértsék és méltányolják vállalatának versenytársakkal szemben elfoglalt helyét.

WEBLAPKÉSZÍTÉSInduló csomag

Kimondottan bemutatkozó céllal létrehozott oldalak tartoznak ide olyan cégek számára, akik szeretnének ugyan megjelenni a neten, de egyelőre nincsenek nagyobb igényeik.

További tudnivalók: szöveges változatú oldal, hozott képekkel, begépelt szöveggel és hozott logoval. Egy főoldalt tartalmaz, kb. 5-6 menüponttal, kiválasztható háttérrel, menüpontokkal és betűszínekkel.

Ára: 60 000 Ft + áfa-tól

Haladó csomag

Olyan cégek számára ajánlott, akik már nem csak megjelenni szeretnének a neten, hanem komolyabb tartalmat és design-t is szeretnének mögé rakni.

További tudnivalók: grafikailag megtervezett logoval és igényesen kialakított menüvel ellátott weboldal, 8-10 menüponttal illetve almenükkel. A tartalom szöveges és beillesztett képekkel van ellátva.

Ára: 120 000 Ft + áfa-tól

Profi csomag

Azok a cégek, akik professzionálisan megtervezett, teljes webes arculattal és tartalommal szeretnének megjelenni, ez a csomag ajánlott.

További tudnivalók: a teljes webes arculat logotervvel, céges színösszeállításokkal, igényes, grafikailag megtervezett teljes főoldallal, ezen felül pedig még 10-20 belső oldal, gombok, igény szerinti grafikai elemek kialakítása, céges e-mail sablon, animációk elhelyezése.

Ára: 250 000Ft + áfa-tól

EXTRÁK

  Keresőkbe regisztrálás:                        40.000 Ft + áfa
  Fotózás, digitális fényképek készítése:    megegyezés szerint
  Montázs készítése fényképekből:            megegyezés szerint

Ha cége érdeklődik a szolgáltatásunkról vagy kérdése volna, kérem, keressen meg minket - 48 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot:


Az Ön neve:    
Cégnév:   
E-mail címe:
Megjegyzés:

Hagyd üresen:
weblapkészítés, webdesign

 

 
   
ITSource Outsourcing: Elérhetőségeink ITSource Outsourcing: Partnerek ITSource Outsourcing: hírek az Outsource világából Telefon alközpontok, mobil flották, GSM adapterek Hálózatüzemeltetés, szerverfelügyelet, tárhely & weblapkészítés, ADSL, Bérelt vonal ITSource Outsourcing: Miért outsource? ITSource Outsourcing: cégünk főoldal angolul