Informatika


HELPDESKA számítógépes hálózatok biztonságos és hatékony üzemeltetése, valamint a felhasználók maximális támogatása mindennapi munkájukban alappillérei helpdesk szolgáltatásunknak.

részletek >>

SZERVERFELÜGYELETA szerverek biztonságos és professzionális üzemeltetése kulcsterület minden vállalkozás számára. Sajnos a nem megfelelő felügyelet akár a cég teljes működését is veszélyeztetheti.

részletek >>

TÁRHELYEgyre több cég használja ki ezt a kedvező árú, de sok lehetőséget nyújtó szolgáltatást, mellyel biztosíthatja cége számára honlapjuk elhelyezését vagy levelezésük interneten való elérését.

részletek >>

WEBLAPKÉSZÍTÉS


Az ITSource Kft. célja, hogy elérhető áron és stílusos kivitelben nyújtson lehetőséget azon cégek számára, akik még nem rendelkeznek arculattal az interneten vagy a meglévővel nem elégedettek.

részletek >>

INTERNET


Cégünk elsősorban minőségi, széles sávú internet szolgáltatást ajánl üzleti használatra. Éppen ezért maximálisan támogatjuk az amúgy is ígéretesen terjedő szélessávú kapcsolatokat, mely nagyfokú rugalmasságot és hatékonyságot ad mindazoknak, akik használják.

részletek >>

 

 
   
ITSource Outsourcing: Elérhetőségeink ITSource Outsourcing: Partnerek ITSource Outsourcing: hírek az Outsource világából Telefon alközpontok, mobil flották, GSM adapterek Hálózatüzemeltetés, szerverfelügyelet, tárhely & weblapkészítés, ADSL, Bérelt vonal ITSource Outsourcing: Miért outsource? ITSource Outsourcing: cégünk főoldal angolul