Magunkról

Az ITSource Kft. célja ügyfelei költséghatékony és rugalmas kiszolgálása. Cégünk olyan hosszú távú együttműködés megvalósítására törekszik, melynek során teljes mértékben figyelembe vesszük ügyfeleink igényeit és elvárásait.

Ügyfeleink versenyképességének és hatékonyságának növelését, nagyfokú alkalmazkodóképességünkkel és kedvező árainkkal érjük el.

Tudjuk, hogy az infrastrukturális költségek alacsonyan tartása és a költséghatékony megoldások alkalmazása alapvető fontosságú a piaci versenyben. Cégünk nagy tapasztalattal bír ezen megoldások alkalmazásában, mely mögött nagy szakmai tapasztalattal bíró és rendkívül mobilis munkatársaink állnak.

Cégünk legfőbb értékei:

KÖLTSÉGHATÉKONYSÁG

A cégek és vállalkozások jó része mára tudatosan törekszik informatikai költségvetésének racionalizálására. A növekedés tudatos tervezésével, a költségek optimalizálásával ezáltal előnyhöz juthatnak.

A valódi kérdés azonban mindig az, hogy a technológia milyen mértékben képes javítani az egyéni és a csoportmunka hatékonyságát, a vállalatok eredményességét és együttműködését.

A mi célunk nem a vásárlás ösztönzése, hanem ügyfeleink valós igényeinek kielégítése, melyhez mindig a legmegfelelőbb megoldást javasoljuk - melyek közül számos nem jár külön költséggel.

RUGALMASSÁG

Sok céget könnyen lebénít a bürökrácia, a lassú döntéshozatal, ami az ügyfeleknél általában a lassú kiszolgálásban és tűzoltásokban jelentkezik.

Mi valljuk, hogy ez a hozzáállás nem életképes és éppen ezért teljes ügymenetünket ügyfeleink dinamikus és rugalmas kiszolgálására építjük fel. Rendkívül alkalmazkodóképesek és mobilisak vagyunk, mert ügyfeleink igényeihez alkalmazkodunk.

TELJESKÖRŰ KISZOLGÁLÁS

Egy-egy cég informatikai és telekommunikációs igényeinek kiszolgálásában általában több cég is részt vesz. Az ilyen megoldások alkalmazása egyrészt jelentős figyelmet kíván a résztvevő cégek munkájának koordinálásában, másrészt jelentős költségvonzata is van.

Cégünk képes ügyfeleit teljes körűen is kiszolgálni, amivel jelentős mennyiségű időt, munkát és költségeket takaríthat meg.

Sajtóközlemények:

2017 ITSource Kft. megkapta az OPTEN "A" kategóriájú minősítését
"Az oklevél tulajdonosa az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony! Az OPTEN Kft. által alkalmazott kockázati modell több száz változó alapján rangsorolja a cégeket korszerű adatbányászati algoritmusokat használva, mindig a legfrissebb pénzügyi adatokat véve alapul."
2012 ITSource Kft. megkapta a BisNode Creditworthiness AA tanúsítványát
"A Dun & Bradstreet Corporation (D&B) cégminősítő oklevele igazolta, hogy az ITSource Kft.-vel való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata minimális. A D&B Failure Score mögött több mint 160 éves tapasztalat áll, vevőminősítést tartalmazó céginformációs riportjaiban megtalálhatók a cégekre jellemző legfrissebb mérleg és eredmény-kimutatás, valamint az adott vállalatra és az ágazatra jellemző likviditási, pénzügyi, tőkeszerkezeti mutatószámok."
2011 ITSource védjegyként is bejegyezve
2010 Who is Who enciklopédiában megjelenés (Verlag für Personenenzyklopädien AG)
2007 Book of Lists szereplés: IT Outsourcing cégek; Magyar Webdesign Katalógusban megjelenés
2006 ITSource Kft. a Magyarországi Web Konferencia bronz fokozató támogatója; IT-Business megjelenés

Főbb referenciáink:

● Dunacenter Irodaház
● ZAK-Pharma Dienstleistung Ges.m.b.H.
● Tradewind Finance Zrt.
● Krisztus Magyarországi Egyháza
● Arterior Komplex Kft.
● AVICENNA Kft.
● Szabadtéri Néprajzi Múzeum
● Tokaji Borászati Zrt.


Adatvédelmi nyilatkozat:

2018. május 25-én hatályba lép az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendelete (2016/679/EU rendelet, továbbiakban Rendelet). A Rendelet hatályba lépése fontos fejlemény a személyes adatok kezelése terén, amely hatással lesz az ITSource Kft. és üzleti ügyfelei közötti személyesadat-átadásokra. Az ITSource Kft. biztosítani kívánja, hogy a személyes adatok kezelése elszámoltatható és átlátható módon történjen, a Rendelet előírásaival összhangban.

Mivel cégünk már évek óta az ÁSZF által szabályozza az adatkezelést és védelmet, ezért a mostani Rendelet alapján az alábbiak szerint szeretnénk nyilatkozni az adatvédelmi szabályzat tekintetében.

Jelen nyilatkozat a weboldalon vagy emailben gyűjtött személyes vagy céges adatok kezeléséről nyújt tájékoztatást.

Honlapunk egyik célja tájékoztatást adni Önnek arról, hogy kik vagyunk, és milyen tevékenységet végzünk. A személyes információkat (többek között a nevet, címet, telefonszámot és e-mail-címet) azért gyűjtjük, és arra használjuk fel, hogy hatékonyabban biztosíthassuk az Ön számára az igényelt szolgáltatásokat és információkat. Ezért arra használjuk fel az Ön személyes információit, hogy:

- válaszoljunk az Ön által küldött érdeklődésekre vagy kérésekre;
- feldolgozzuk az Ön által küldött jelentkezéseket;
- az Ön igényeinek megfelelő termékekre vagy szolgáltatásokre tegyünk ajánlatot.

Előfordulhat, hogy szolgáltatásaink optimalizálása érdekében személyes adatait közvetlen üzletszerzés (direkt marketing) céljára szeretnénk felhasználni. Mivel tiszteletben tartjuk az Ön magánélethez való jogát, ezért csak az Ön tudtával használjuk fel személyes adatait erre a célra, és ha szükséges, hozzájárulását kérjük, mielőtt közvetlen üzletszerzés céljára használnánk őket.

Ezenkívül a honlapunkon keresztül Önnek kínált szolgáltatások részeként a gyűjtött személyes adatokat (esetenként) átadjuk bizonyos, adott esetben az Európai Gazdasági Térségen („EGT”) kívüli székhellyel rendelkező harmadik feleknek. Ez például akkor fordulhat elő, ha valamelyik szerverünk az adott időben az EGT-n kívüli országban található, vagy az egyik szolgáltatónk, partnerünk az EGT-n kívüli országban üzemel.

A jelen adatvédelmi szabályzatban meghatározott esetek kivételével nem fedünk fel semmilyen személyes azonosításra alkalmas információt az Ön engedélye nélkül, kivéve, ha törvényileg jogosultak vagy kötelezettek vagyunk erre (ha például erre valamely jogi eljárás miatt, illetve csalás vagy más bűncselekmény megakadályozása céljából van szükség), valamint, ha úgy véljük, hogy ez szükséges ahhoz, hogy megóvjuk és/vagy megvédjük jogainkat, tulajdonunkat és személyes biztonságunkat, valamint a felhasználóink/ügyfeleink vagy más személyek jogait, tulajdonát és személyes biztonságát.

Szeretnénk biztosítani Önt arról, hogy információit nem használjuk fel a fenti célok egyikére sem, ha Ön az információk elküldésekor (vagy azt követően) jelzi, hogy nem szeretné, ha azokat ilyen módon használnánk fel.

A célunk az, hogy az Önnel kapcsolatos információink a lehető legpontosabbak legyenek. Ha szeretné áttekinteni, módosítani vagy törölni az Ön által nekünk megadott adatokat, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

A jelen adatvédelmi nyilatkozatot időről időre módosíthatjuk. Ha ebben valamint az Ön személyes adatai felhasználásának módjában lényegi változtatásokat teszünk, a módosításokat közzétesszük ezen az oldalon, és minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy értesítsük Önt a jelentős változtatásokról. Kérjük, rendszeresen tekintse át adatvédelmi szabályzatunkat.

Adatvédelemmel kapcsolatos kérdéseire az alábbi elérhetőségeken kaphat választ:

- Telefon: (06-1) 239-6900
- Telefax: (06-1) 239 6901
- E-mail: info@itsource.hu

Ön kérelmezheti az adatkezelőnél (a) tájékoztatását személyes adatai kezeléséről; (b) személyes adatainak helyesbítését, valamint (c) személyes adatainak - kötelező adatkezelés kivételével - törlését vagy zárolását. Az Ön ilyen kérelmét megvizsgáljuk, és a kérelem benyújtásától számított legfeljebb 25 nap alatt írásban megválaszoljuk.

Az Infotv. 21.§-ban meghatározott esetekben Ön tiltakozhat a személyes adatainak kezelése ellen. Az Ön erre vonatkozó kérelmét megvizsgáljuk, és a kérelem benyújtásától számított legfeljebb 15 nap alatt írásban megválaszoljuk. Adatkezeléssel kapcsolatos részletes jogokat és jogorvoslati lehetőségeket részletesen az Infotv. 13-17. és 30 alfejezetei tartalmazzák. Valamely eljárás kezdeményezése előtt célszerű lehet cégünk felé eljuttatnia a panaszt.

A GDPR adatvédelmi irányelvei és feltételei 2018. május 25-én lépnek hatályba.

 

 
   
ITSource Outsourcing: Elérhetőségeink ITSource Outsourcing: Partnerek ITSource Outsourcing: hírek az Outsource világából Telefon alközpontok, mobil flották, GSM adapterek Hálózatüzemeltetés, szerverfelügyelet, tárhely & weblapkészítés, ADSL, Bérelt vonal ITSource Outsourcing: Miért outsource? ITSource Outsourcing: cégünk főoldal angolul