Miért outsource?


Az outsource, azaz szolgáltatáskihelyezés, egyre inkább alkalmazott módszer a cégek fő profiljához szorosan nem tartozó részlegek, illetve tevékenységek kiszervezésére.

A vállalatokat tevékenységük újragondolása, a költségmegtakarítás illetve a recessziós gazdasági helyzet egyre inkább arra motiválja, hogy kihelyezzék informatikai és telekommunikációs tevékenységüket.

Azok a vállalatok, amelyek versenyképességüket meg kívánják őrizni, jobban teszik ugyanis, ha fő tevékenységükre összpontosítanak. A vállalat stratégiai tevékenységére való összpontosítás ugyanis jelentős költségmegtakarítással, a piaci igényekhez való rugalmasabb alkalmazkodással és főként hatékonyságnövekedéssel járhat.

A vállalatokon belül gyakorta szinte folyamatos harcot kell vívni, hogy a munkatársak megfelelő tudással rendelkezhessenek, az infrastruktúra folyamatosan és biztonságosan működjön.

Ha viszont mindezen tevékenységeket kihelyezik, akkor olyan "leányvállalat" jön létre, amelynek célkitűzése az informatikai és telekommunikációs működés lehető legmagasabb szintre fejlesztése, ahol az üzlet magját az informatika és a telekommunikáció képezi.

Az informatika és telekommunikáció kihelyezése rendkívül sok előnnyel bír, melyből a három legfontosabb a következő:


AZ OUTSOURCE ELŐNYEI


 Költséghatékony: mivel teljes egészében racionalizálható, tervez-
   hető és elszámolható

 Professzionális: hiszen egy teljes szakértői csapat áll cége szolgá-
   latában

 Megbízható: nem okoznak kiesést a megbetegedési,
    szabadságolási, felmondási, elbocsátási vagy képzési problémák


Ha cége szeretne többet megtudni a forráskihelyezés lehetőségeiről, kérem, keressen meg minket:


Az Ön neve:    
Cégnév:   
E-mail címe:
Megjegyzés:

Hagyd üresen:
outsourcing

 

 
   
ITSource Outsourcing: Elérhetőségeink ITSource Outsourcing: Partnerek ITSource Outsourcing: hírek az Outsource világából Telefon alközpontok, mobil flották, GSM adapterek Hálózatüzemeltetés, szerverfelügyelet, tárhely & weblapkészítés, ADSL, Bérelt vonal ITSource Outsourcing: Miért outsource? ITSource Outsourcing: cégünk főoldal angolul