Társadalmi felelősségvállalás (CSR)


REMÉNY MAGYARORSZÁGÉRT ALAPÍTVÁNY

HOPE

Az alapítvány célja, hogy felkutassa a leginkább segítségre szorulókat azon területekről, ahol a lehetőségeinket figyelembe véve a leghatékonyabb eredményt lehet elérni. Sok lelkes, tettre kész önkéntessel, kevés anyagi fedezettel, számos program megszervezésében és lebonyolításában szolgálja a szegények, az elesettek és a rászorulók ügyét.

www.remeny.hu

KŐBÁNYAI CSALÁD- ÉS GYERMEKJÓLÉTI KÖZPONT

HOPE

A Központ célja a kőbányai gyermekek testi, lelki egészségének, családban történő nevelésének elősegítése. A gyermekek veszélyeztetettségének megelőzése, a kialakult veszélyeztetés megszűntetése.

www.bkhk.hu


www.szera.eu

CSALÁDOK ÁTMENETI OTTHONA


A Szociális és Rehabilitációs Alapítvány (SZéRA) gyermekvédelmi és hajléktalan ellátást nyújt bentlakásos formában. A családok átmeneti otthonának elsődleges célja, hogy segítse érvényesülni a gyermekek azon jogát, hogy kizárólag anyagi okokból fennálló veszélyeztetettség miatt a gyermeket a szülőtől, családjától nem szabad elválasztani. Az átmeneti otthon lehetőséget biztosít a gyermek és szülő együttes elhelyezésére.

TŰZOLTÓ UTCAI GYERMEKKLINIKAA Tűzoltó Utcai Gyermekklinika Betegeiért Alapítvány azon munkálkodik, hogy az immár több, mint 120 éve gyermekeket gyógyító Semmelweis Egyetem II. számú Gyermekklinika valamennyi betegének gyógyulása érdekében olyan segítőkész embereket találjon, akik személyi jövedelemadójuk 1%-ának felajánlásával vagy egyéb módon kiegészítik a gyermekek kezeléséhez és gyógyításához szükséges állami forrásokat.

Cégünk eltökélt a tehetségek felkutatásában és lehetőséghez juttatásához, ezért amennyiben tehetsége egy adott területen megnyilvánul, melyet szívesen használna, kérem írjon nekünk!


Az Ön neve:    
Cégnév:   
E-mail címe:
Megjegyzés: 

 
   
ITSource Outsourcing: Elérhetőségeink ITSource Outsourcing: Partnerek ITSource Outsourcing: hírek az Outsource világából Telefon alközpontok, mobil flották, GSM adapterek Hálózatüzemeltetés, szerverfelügyelet, tárhely & weblapkészítés, ADSL, Bérelt vonal ITSource Outsourcing: Miért outsource? ITSource Outsourcing: cégünk főoldal angolul