Telefon alközpontok


Cégünk filozófiája az alközpontok üzemeltetésében és kiépítésében is megnyilvánul: költséghatékony és teljes körű megoldásokat nyújtunk.

Az üzemeltetésben szerzett több mint 10 éves tapasztalatunk miatt az általunk üzemeltetett és ajánlott alközpontok többsége Panasonic gyártmányú, ugyanis ezen alközpontok a következő versenyelőnyökkel bírnak más gyártmányokkal szemben:

  Professzionális, élenjáró, csúcstechnológiájú elterjedt minőségi
    rendszerek
  Rendkívül kedvező szolgáltatás árarány / árviszony
  Nagyfokú flexibilitás a felhasználói igények és a bővítés szempontjából
  Megbízható és gyors szerviz háttér, folyamatos alkatrészellátás


ALKÖZPONTI RENDSZEREK ÜZEMELTETÉSE/KIÉPÍTÉSEA vállalatok mérete, igényei és telekommunikációs szokásainak megfelelően három különböző rendszert különböztetünk meg:

 

 Analóg központok: tipikusan kisebb felhasználóknak szóló kedvezőbb árfekvésű megoldás

 Digitális központok: közepes- és nagyobb méretű vállalkozásokat kiszolgáló szuperhibrid technológia (kompatibilitás analóg és digitális készülékekkel is)

 DECT -zsinór nélküli- rendszerek: olyan vállalkozásoknak ajánljuk, akiknek a mobilitás elsődleges szempont és telekommunikációs rendszerük ennek szolgálatába szeretnék állítani

 Áraink:

Analóg alközpontok: 40.000 Ft + áfa-tól

Digitális alközpontok: 120.000 Ft + áfa-tól

DECT mobil rendszerekre: kérje egyedi árajánlatunkat


HANGPOSTA (IVR)

Minden olyan vállalkozásnak ajánljuk, melynek fontos, hogy egyetlen hívása se vesszen el és egy egyszeri beruházásért egy könnyen kezelhető, de professzionális hangpostarendszert kapjon.

Az intelligens hangposta általános jellemezői:

  Automatikus kezelő
  Személyes üdvözlés
  Többnyelvű menürendszer
  Mellékenkénti egyéni hangpostaszolgáltatás
  Hívásátirányítás (hangposta kimenő hívás kezdeményezése)
  Hívásazonosítás
  PIN kóddal bárhonnan elérhető / lekérdezhető fiókok

Hangposta már: 190.000 Ft + áfa-tól


KÉSZÜLÉKEK

Rendszerkészülékek széles kínálatával ill. azok szervízelésével állunk vállalkozása rendelkezésére. Minden általunk forgalmazott készülék rendelkezik a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság engedélyével és ISO 9002 minősítéssel.


Ha cége érdeklődik a szolgáltatásunkról vagy kérdése volna, kérem, keressen meg minket - 48 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot:


Az Ön neve:    
Cégnév:   
E-mail címe:
Megjegyzés:

Hagyd üresen:
Panasonic telefon alközpontok

 

 
   
ITSource Outsourcing: Elérhetőségeink ITSource Outsourcing: Partnerek ITSource Outsourcing: hírek az Outsource világából Telefon alközpontok, mobil flották, GSM adapterek Hálózatüzemeltetés, szerverfelügyelet, tárhely & weblapkészítés, ADSL, Bérelt vonal ITSource Outsourcing: Miért outsource? ITSource Outsourcing: cégünk főoldal angolul