Internet szolgáltatás

Magyarországon az internet előfizetések száma meghaladta a 9 milliót, a mobil előfizetéseké a 11 milliót (KSH adatok) és egyre több időt töltünk online különböző eszközöket használva a kimutatások és statisztikák alapján. Az unióban stratégiai célkitűzések között szerepel, hogy minden állampolgár, háztartás, iskola, vállalat használja az internetet.

Cégünk szándéka az, hogy az internet használata olyan természetessé váljon, mint bármelyik irodai eszközé. Éppen ezért maximálisan támogatjuk az amúgy is ígéretesen terjedő szélessávú kapcsolatokat, mely nagyfokú rugalmasságot és hatékonyságot ad mindazoknak, akik használják.


ADSLAszimmetrikus internet szolgáltatásainkat azoknak ajánljuk, akiknek elsősorban a letöltési sebesség fontos, és költséghatékony megoldást keresnek.

részletek >>

BÉRELT VONALSzimmetrikus internet szolgáltatásainkat azon ügyfeleinknek ajánljuk, akiknek akár napi 24 órában is folyamatos, jó minőségű, szimmetrikus internet kapcsolatra van szükségük, hogy ügyeiket gyorsan és megbízhatóan intézhessék a világhálón, de a hagyományos bérelt vonali szolgáltatást drágának találják és/vagy az ADSL internet feltöltési sebessége nem elegendő számukra.

részletek >>

MOBIL INTERNET


A szolgáltatás által mindig internetközelben lehet, valamint a lakáson/irodán belül sem korlátozzák a kábelek. Költözéskor nincs felesleges papírmunka a vezetékes szolgáltatóknál. A vásárlást követően 48 órán belül máris használhatja az internetet, a pár perces telepítést követően.

részletek >>
IP-Centrex

 

 
   
ITSource Outsourcing: Elérhetőségeink ITSource Outsourcing: Partnerek ITSource Outsourcing: hírek az Outsource világából Telefon alközpontok, mobil flották, GSM adapterek Hálózatüzemeltetés, szerverfelügyelet, tárhely & weblapkészítés, ADSL, Bérelt vonal ITSource Outsourcing: Miért outsource? ITSource Outsourcing: cégünk főoldal angolul