Telekommunikáció


TELEFON ALKÖZPONTOKCégünk filozófiája az alközpontok üzemeltetésében és kiépítésében is megnyilvánul: költséghatékony és teljes körű megoldásokat nyújtunk.

részletek >>

MOBIL KOMMUNIKÁCIÓA vállalatoknak egyre nehezebb lépést tartani mind a technikai fejlődéssel, lehetőségekkel, mind a különböző szolgáltatók ajánlataival - mi azonban segíthetünk, hogy cégének megtaláljuk a legoptimálisabb megoldást kommunikációs igényeit szem előtt tartva.

részletek >>

KÖLTSÉGCSÖKKENTÉS


A vonalas és a mobil telefon használata ma már minden cég és vállalkozás életében evidensnek számít, ugyanakkor a cégeknek alig több mint harmada törekszik tudatosan e kiadásainak csökkentésére. Az ITSource Kft. segíteni tud cégének kiadásai csökkentésében.

részletek >>

 

 
   
ITSource Outsourcing: Elérhetőségeink ITSource Outsourcing: Partnerek ITSource Outsourcing: hírek az Outsource világából Telefon alközpontok, mobil flották, GSM adapterek Hálózatüzemeltetés, szerverfelügyelet, tárhely & weblapkészítés, ADSL, Bérelt vonal ITSource Outsourcing: Miért outsource? ITSource Outsourcing: cégünk főoldal angolul